Kattenoppas Den Haag
Een welverdiende vakantie voor u of uw gezin is soms nog lastig te regelen. Wat doet u met de huisdieren? De vis kan misschien een weekje uit logeren gaan bij de buurman maar wat doet u met de kat? Een kat is het liefste in zijn of haar eigen omgeving. De eigen geuren, het eigen slaapplekje is zeer belangrijk. De opvang in een pension of asiel is valt veelal niet in goede aarde bij uw huisdier. De buurman heeft het misschien niet zo op katten....Een kattenoppas bij u in de buurt kan een uitkomst zijn. Zo hebben wij in ons zoeksysteem de juiste kattenoppas in Den Haag voor u. Klik hier en begin direct met zoeken!

Kattenoppas Den Haag en omstreken.

Een kattenoppas aan huis is zelf woonachtig in Den Haag en omgeving en is een echte kattenliefhebber. Voor een kleine vergoeding is de kattenoppas bereid om uw kat liefdevol te verzorgen tijdens uw afwezigheid. Een aai over de bol, een goede maalijd en wellicht een dagelijks speel moment hoort hier natuurlijk bij!
U kunt via onze website met elkaar in contact komen. De tweede stap is een ontmoeting.
Als de juiste match gevonden is, kunt u goede afspraken maken.

Dierenoppas Den Haag, Amsterdam en meer

Naast een kattenoppas in Den Haag bieden wij ook een goede dierenoppassers uit andere plaatsen. Zo hebben wij een lieve kattenoppas te Amsterdam maar ook in Groningen kunt u in contact komen met een kattenoppas aan huis.
Naast de verzorging van uw kat kunt u ook op zoek naar een hondenoppas te Den Haag of Amsterdam. Ach eigenlijk bevinden de dierenvrienden zich door heel Nederland! Gebruik ons gratis zoeksysteem om een dierenoppas te zoeken. Van hondenoppas aan huis tot aan de verzorging aan huis van uw reptiel of konijn te Utrecht!

kattenoppas_ Den_Haag

Best waardering
Laatste commentaar esme van der kleij

hi Esme, Mijn liefste kat is overreden en heeft nu een catheter (tijdelijk hoop ik). Ik zoek iemand die met...

 
Marianne Oosterveer