kattenoppas
Overweegt u een verre reis? Wilt u zorgeloos een weekendje weg maar maakt u zich zorgen over uw kat of poes? Een kattenoppas aan huis kan misschien wel een goede oplossing zijn voor u!
Zoek hier een kattenoppas!

Kattenoppas aan huis tijdens uw vakantie

Katten en poezen zijn gewoontedieren. Dit heeft u wellicht al gelezen op onze dierentips pagina. Een vast tijdstip om te eten, een vaste plek om te slapen. Alleen al een verandering van een meubelstuk in huis kan een kat angstig maken. Bij een vakantie wilt u uw huisdier daarom liever geen stress bezorgen. Een asiel is voor de meeste katten een nare ervaring. Katten blijven liever thuis als u op vakantie bent. Maar wie kan uw kat verzorgen? Een lieve en ervaren dierenoppas, bij u in de buurt natuurlijk!

Kattenoppas gezocht? Een dierenvriend met ervaring!

Bij u in de buurt zijn er kattenliefhebbers die hetzelfde ervaren als u. Door dienst te doen als kattenoppas aan huis is het probleem opgelost. Allereerst kunt u zoeken naar een kattenoppas bij u in de buurt, via ons zoeksysteem. Of u nu een kattenoppas in Amsterdam of een oppas in Den Haag zoekt, een match is snel gevonden. Om te zien welke kattenoppas aan huis  bij u in de buurt woont, kunt u het zoekformulier op de home pagina gebruiken.

oppas kat vakantie
Vervolgens kunt u met elkaar in contact komen. Bespreek uw wensen en bekijk of de kattenoppas deze kan vervullen.
Een groot voordeel van een kattenoppas aan huis is niet alleen een goede en warme verzorging voor uw kat, ook kunt u afspraken maken over de verzorging van planten, post of overige huisdieren.

Oppas voor uw kat aan huis? Maak goede afspraken

Het is aan te raden om van te voren de afspraken op papier te zetten en met de kattenoppas te bespreken. Zo kunt u zaken bespreken als:
-hoe vaak komt de katten oppas langs?
-wordt de kat gekamd en hoe vaak?
-haalt de kattenoppas een stofzuiger door het huis?
En zo kunt u ongetwijfeld meerdere vragen bedenken en bespreekbaar maken.
Op die manier gaat u met een gerust hart op vakantie en kunt u uw kat veilig thuis laten.
Wellicht is de oppas zo goed bevalen en overweegt u zelf ook om dierenoppas te worden!

kattenoppas

Best waardering
Laatste commentaar esme van der kleij

hi Esme, Mijn liefste kat is overreden en heeft nu een catheter (tijdelijk hoop ik). Ik zoek iemand die met...

 
Marianne Oosterveer