Hondenoppas aan huis
Niet iedere vakantie is geschikt om uw hond mee te nemen. Zo is het soms een hele klus om uw hond de grens over te krijgen als het een vliegvakantie betreft. In andere gevallen is de hond minder reislustig dan zijn of haar baasje en blijft deze het allerliefste thuis. Een hondenoppas aan huis is in dat geval een prima idee. Zoek hier een goede dierenoppas!

Hond naar de opvang of asiel

Bij een vakantie zonder huisdieren heeft u verschillende opties ter verzorging.
U kunt uw hond bijvoorbeeld naar de opvang brengen of het asiel. In het asiel krijgt uw hond veelal een eigen hok en wordt op vaste momenten uitgelaten.
Een opvang bij particulieren betreft veelal een huishouden waarbij al een of meerdere honden aanwezig zijn en uw hond tijdelijk een onderdeel wordt van het gezin.

Oppas aan huis voor uw hond? Geniet van uw vakantie!

Niet iedere hond is gelukkig in het bijzijn van andere, vreemde honden. Soms is de hond het liefste thuis, ook al is de eigen baas afwezig. Een hondenoppas aan huis is dan een ideale oplossing.
De oppas aan huis voor uw hond zorgt voor vaste uitlaatmomenten, een flinke dosis liefde en een gezonde maaltijd. Daarnaast kunt u met de hondenoppas aan huis goede afspraken maken over het verzorgen van de plantjes, het weghalen van de post of het stofzuigen van het huis.

Via katten-en hondenoppas.nl kunt u in contact komen met de juiste hondenoppas aan huis. Deze dierenoppas woont veelal bij u in de buurt en is bereid om de verzorging van uw hond op zich te nemen, wellicht tegen een kleuine vergoeding. In sommige gevallen kan de hondenoppas aan huis ook andere dieren verzorgen.
Bekijk onze pagina over het zoeken van een dierenoppas om de juiste match te vinden!

hondenoppas aan huis

Best waardering
Laatste commentaar esme van der kleij

hi Esme, Mijn liefste kat is overreden en heeft nu een catheter (tijdelijk hoop ik). Ik zoek iemand die met...

 
Marianne Oosterveer