Dierenoppas vakantie

Of u nu een weekendje weg gaat of een lange trip maakt, u kunt uw huisdieren niet altijd mee nemen. Een dierenoppas voor uw vakantie neemt een grote zorg uit handen. U kunt uw huisdieren met een gerust hart in hun eigen,vertrouwde omgeving laten, wetende dat er goed voor hen wordt gezorgd. Klik hier en zoek direct een lieve oppas voor uw huisdier!

Dierenoppas zoeken
Via het zoeksysteem op de home pagina kunt u een dierenoppas zoeken.
Allerlei soorten oppassers zijn aangemeld, van particuliere hondenoppas of kattenoppas tot aan dierenpensions. Tevens kunt u zoeken naar een oppas bij u in de buurt.

Vervolgens komt u met elkaar in contact. Even kennismaken en natuurlijk kijken of er een “klik” is tussen u, de dierenoppas, en de huisdieren!
Als dit in orde is, kunt u goede afspraken maken. Blijft uw huisdier thuis of gaat deze uit logeren bij de oppasser tijdens uw vakantie?
Hoe vaak komt de dierenoppas langs in de vakantie en wat zijn de neventaken? (kammen, borstelen, post, plantjes?) Bekijk hier enkele richtlijnen over het maken van goede afspraken.

Genieten van de vakantie
Als u goede afspraken heeft gemaakt, kunt u gaan genieten van de vakantie. Handig hoor, een dierenoppas bij u in de buurt! Wilt u, na de vakantie, uw mening geven over de dierenoppas? Uw beoordeling helpt anderen in hun zoektocht en, is tevens nuttig als feedback voor de vakantieoppas zelf!
dierenoppas_vakantie

Best waardering
Laatste commentaar esme van der kleij

hi Esme, Mijn liefste kat is overreden en heeft nu een catheter (tijdelijk hoop ik). Ik zoek iemand die met...

 
Marianne Oosterveer