Een betrouwbare dierenoppas in Den Haag vinden

Wilt u binnenkort op vakantie of misschien een weekendje weg? Maakt u zich zorgen over uw huisdier? Dat is niet meer nodig. Want ook in Den Haag is er een lieve katten- of hondenoppas beschikbaar. Echte dierenvrienden moeten elkaar immers helpen. Woont net buiten Den Haag? Geen probleem. Voor iedere regio of wijk is er een dierenoppas vinden. Een echte liefhebber die uw huisdier behandelt zoals u dat zelf doet.
U kunt zoeken in het systeem of een oproep plaatsen zodat oppassers in Den Haag en omgeving zelf kunnen reageren. Een betrouwbare dierenoppas in Den Haag zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel kunt genieten van een vakantie of weekendje weg. Klik hier en zoek een dierenoppas!dierenoppas_Den-Haag

Oppas voor kat in Den Haag

Honden vinden het soms niet zo erg om buitenshuis te verblijven. Een kat is echter een ander verhaal. Een kat is een gewoontedier, met vaste perioden en plekken om te eten en te slapen. Een professionele oppas voor uw kat in Den Haag is een goede oplossing als u een paar of meer dagen weg bent van huis. Het is voor uw kat veel beter dan plaatsing in een asiel en kunt niet in alle gevallen uw buren raadplegen. Een dierenoppas aan huis bezorgt de kat geen stress.

U zoekt gewoon via het online zoeksysteem een oppas in de buurt en reserveert zijn of haar diensten. U kunt daarbij uw specifieke wensen met de oppas bespreken en vastleggen. Voordeel van een dierenoppas aan huis is bovendien dat hij of zij gelijk de planten water kan geven of de post van de deurmat kan halen en op tafel kan leggen. 

Zelf dierenoppas in Den Haag worden?

Ons zoeksysteem werkt twee kanten op. Zo kunt u niet alleen een dierenoppas zoeken maar ook dieren oppas worden! U bent geschikt als dierenoppas in Den Haag als u vanzelfsprekend een dierenliefhebber bent én u het leuk vindt om bij de mensen thuis, of op eigen locatie, de hond of kat te verzorgen als zij tijdelijk weg zijn. Of natuurlijk de zorg voor zoog- of knaagdieren, reptielen, amfibieën, vissen of vogels op u te nemen. Net wat voor huisdieren de bewoners hebben en wat uw voorkeuren zijn. Dierenoppas, de leukste bijbaan met dieren in Nederland! 

Dierenoppas in Den Haag kunt u al worden in slechts enkele stappen. U maakt allereerst een gratis profiel aan. Een advertentie is snel gemaakt; u kiest zelf of alleen hondenoppas wordt of ook andere dieren wilt verzorgen. Vervolgens komt u in contact met een dierenbaasje via onze website. Als het dierenbaasje een reservering plaatst, heeft u 24 uur de tijd om het oppasverzoek te accepteren of af te wijzen. Vanzelfsprekend kunt u een keertje afspreken om te kijken of er een klik is. Maak ook goede afspraken over de tijdsduur en de verzorging van het huisdier. Na de oppasperiode beoordeelt het dierenbaasje uw zorg voor het huisdier. Goede beoordelingen leiden automatisch tot meer opdrachten.hondenoppas_ Den_Haag

Best waardering
Laatste commentaar esme van der kleij

hi Esme, Mijn liefste kat is overreden en heeft nu een catheter (tijdelijk hoop ik). Ik zoek iemand die met...

 
Marianne Oosterveer