Dierenoppas zoeken Dierenoppas > Dierenoppas zoeken

Dierenoppas zoeken?

Wilt u een dierenoppas zoeken? Vind hier de perfecte dierenoppas.

Vanzelfsprekend wilt u uw huisdier in liefhebbende handen achterlaten als u afwezig bent. Het is dan ook van groot belang de juiste dierenoppas te kiezen. Deze hondenoppas of kattenoppas dient niet alleen een passie voor dieren te hebben, een zogenaamde klik tussen u, de oppas en uw huisdier, is ook belangrijk!

Dierenoppas gezocht!

AnimalplanetNanny heeft daarom een ruim aanbod aan dierenoppassers.
Zoekt u een honden oppas of katten oppas, wij hebben de juiste huisdierenoppas voor u! U kunt zelfs kiezen voor een dierenoppas aan huis. Vind de juiste match snel en eenvoudig via de "dierenoppas zoekfunctie"op de homepagina van katten- en hondenoppas.

Er zijn wel enkele aspecten om rekening mee te houden. Zo is het verstandig om vooraf goede afspraken te maken met de dierenoppas en natuurlijk dient u uw oppas op tijd te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Het eerste contact met de huisdierenoppas via AnimalplanetNanny.

Heeft u een huisdierenoppas gevonden via het zoeksysteem?
Maak dan een reservering.
Na de reserveringsbevestiging krijgt u de contactgegevens van uw gekozen huisdierenoppas.

Ook krijgt de oppas uw contactgegevens toegezonden.

Om ervoor te zorgen dat u de beste oppas kiest kunt u van iedere dierenoppas de beoordelingen inzien. Deze beoordelingen dragen bij aan de kwaliteit van de oppas en uiteindelijk in het welzijn van de huisdieren.

Zorg er daarom voor dat het contact met de dierenoppas altijd via de website van AnimalplanetNanny verloopt. Op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen. We willen immers het alle beste voor u en uw huisdier. Contacten die buiten de website lopen kunnen wij niet toestaan en ook niet noteren of beoordelen op de website.

Een dierenoppas gevonden?

Dat is mooi!
Om te zorgen dat alle puntjes goed geregeld worden raden wij u aan goede afspraken te maken met uw dierenoppas. Graag geven wij u tips; kijk eens bij de pagina: maak goede afspraken.
Goede afspraken zorgen voor een zorgeloze vakantie voor u en uw huisdier!

 

Bij terugkomst van uw vakantie, geef een beoordeling!

Heeft u genoten van uw vakantie en bent u blij om uw huisdier weer in goede gezondheid terug te zien? Ongetwijfeld!

Wij stellen het erg op prijs als u een moment de tijd neemt om uw ervaring met de dierenoppas met anderen te delen. Het schrijven van een eerlijke beoordeling draagt bij aan de kwaliteit van de oppas en helpt een ander weer in het maken van de juiste keus.

U kunt bij de beoordeling verschillende zaken meenemen: bent u tevreden over de verzorging, het huishouden, het contact. Zijn er zaken die er verbeterd dienen te worden, etc. Uw mening telt! Heeft u verbeterpunten voor AnimalplanetNanny, dan kunt u deze aan ons kenbaar maken via Feedback

Regelmatig wordt onze database aangevuld met nieuwe, enthousiaste dierenliefhebbers die zich aanbieden als oppas.

U begrijpt dat deze nieuwe dieren oppassers nog geen beoordelingen via AnimalplanetNanny hebben gekregen. Dat wil niet zeggen dat de oppasser niet geschikt of ervaren is, in tegendeel!
In een dergelijk geval raden wij u aan in contact te komen met de oppas naar keus en zelf informatie op te vragen over eventuele ervaringen.

 

Best waardering
Laatste commentaar esme van der kleij

hi Esme, Mijn liefste kat is overreden en heeft nu een catheter (tijdelijk hoop ik). Ik zoek iemand die met...

 
Marianne Oosterveer