Dierenoppas

Dierenoppas aan huis

Veel dieren blijven het liefste thuis als de baas op vakantie gaat. Vooral katten zijn echte thuisblijvers en vinden een verblijf in het dierenasiel een ramp. Een goede oplossing is: een dierenoppas aan huis!

De database van katten-en-hondenoppas.nl heeft een ruime collectie met dierenoppassers die u graag willen helpen tijdens uw vakantie. Heeft u een hondenoppas Den Haag nodig of een kattenoppas te Amsterdam?
Zoek een dierenoppas bij  u in de buurt en kom, via deze site, met elkaar in contact.
Wellicht kunt u een keer afspreken en bent u een stapje dichterbij een zorgeloze vakantie!
Natuurlijk hoeft u niet te kiezen voor een dierenoppas aan huis. Vooral honden kunnen prima bij een dierenoppas thuis logeren! Zoek nu een dierenoppas.

Vakantieoppas dieren en huis!

De vakantieoppas kan 1 of meerdere dieren verzorgen. Natuurlijk kunt u ook goede afspraken maken over de verzorging van uw woning. Zo is het soms een kleine moeite om de post te verzamelen of de planten water te geven. Even een stofzuiger door het huis voordat u terug komt geeft wellicht een groot plezier. Spreek van te voren goed af welke taken de dierenoppas in de vakantie moet uitvoeren. Een vakantieoppas aan huis is een goed idee, voor uw dieren en uw woning!

dierenoppas aan huis
 

Best waardering
Laatste commentaar esme van der kleij

hi Esme, Mijn liefste kat is overreden en heeft nu een catheter (tijdelijk hoop ik). Ik zoek iemand die met...

 
Marianne Oosterveer