Forum Forum > Voor baasjes die een oppas zoeken > Stell een vraag
Stell een vraag

Voor baasjes die een oppas zoeken kunt u hier uw vragen stellen

Alle berichten in deze categorie Geplaatst door admin Jan van Hees maart 30, 14:55, 2015
 
Wilt u reageren op een vraag? Log dan even in.
Reacties (3)
 •  
  augustus 05, 2015 21:39
  Antwoorden Jonathan de Vries
  Hallo, ik ben op zoek naar 1 of meerdere mensen die het leuk vinden om overdag (werkdagen) op mijn hond te passen. ik ben van plan binnenkort een hond in huis te halen. Daar kijk ik al een tijd naar uit, maar ik moet overdag werken. Ik neem alleen een hond als ik ervoor kan zorgen dat hij/zij niet alleen hoeft te zijn. Ik ben op zoek naar een Duitse herder. En anders misschien een husky. De foto is een voorbeeld van mij en de hond die ik hopelijk ga vinden.
 •  
  juni 07, 2015 11:00
  Antwoorden ellen maas
  wij wonen in Noord-brabant (gemeente someren) en zoeken een oppas in huis voor onze engelse springer spaniel. Lief druk beest,maar heel gespannen als ze ergens op een vreemde is,. ze is al gespannen als je er mee gaat wandelen en bang voor bijna elke hond. thuis is het verder een lief beest,dat alles best vindt, en heel graag aandacht heeft, een echte knuffel. We willen in de winter ene maandje naar thailand vertrekken,welke maand weten we nog niet,zou demceber,januari of februari kunnen zijn,en zoeken een lieve betaalbare,betrouwbare oppas voor in huis(snachts niet noodzakelijk)
 •  
  april 14, 2015 10:56
  Antwoorden Ankie Helfferich
  Hallo ben nu al poos ingeschreven als hondenoppasadres voor kleine honden maar het blijft rustig en heb nog steeds niets gehoord van een baasje die een goed en vertrouwd hondenoppasadres zoeken. Ook voor de komende meivakantie verwacht je toch wel belangstelling. Is het daarom geen goed idee dat hier ook oproepen van baasjes komen te staan, blijft het wat mij betreft ook boeiender deze animal planet nanny website. Hoor graag wat anderen hiervan vinden. Fijne dag verder
Best waardering
Laatste commentaar esme van der kleij

hi Esme, Mijn liefste kat is overreden en heeft nu een catheter (tijdelijk hoop ik). Ik zoek iemand die met...

 
Marianne Oosterveer