Forum Forum > Hond > Op vakantie met de hond
Op vakantie met de hond

Neemt u uw hond mee op vakantie? Deel uw ervarigen, bespreek de voor- en nadelen of geeft tips over fantastische vakantiebestemmingen met uw hond.

Alle berichten in deze categorie Geplaatst door Rita Brazin september 12, 01:45, 2013
 
Wilt u reageren op een vraag? Log dan even in.
Reacties (13)
 •  
  februari 01, 2016 15:21
  Antwoorden Linda van Vliet
  Ik wou vragen wat is beter voor de hond in de auto achterste stoel - wel gordel om doen of in de reis tas of los want met auto remmen lijkt me link, aarme hond zou door de auto naar voren zou kunnen vliegen.
 •  
  juli 21, 2014 17:31
  Antwoorden Rita Brazin
  We gaan binnenkort met vakantie naar Spanje Ibiza en zal onze hondje mee nemen. Weten jullie of ik kan praten met veterinair in het Engels daar of het moet alleen in Spaans?
 •  
  juli 21, 2014 17:44
  Anna Craegs
  Het lijkt me lastig want daar iedereen spreekt Spaans en weinig Engels, misschien is handig internet op je mobiel of ipad hebben en dan google translator bijvoorbeeld gebruiken.
 •  
  juli 25, 2014 18:10
  Katy Lapa
  Ik heb met mijn dieren arts afgesproken dat ik kan 24h lijn bellen in geval van nood dan ze kunnen aan de hand van vragen stellen advies geven over eerste hulp bij onze hond en ook aan locale dieren arts doorgeven
 •  
  november 14, 2013 12:47
  Antwoorden Rita Brazin
  Naar de campning lijkt me ook goede idee, hond kan lekker vrij in de natuur hollen en is toch gezellig mee. Ik neem mijn klein hondje in de reis tas en kies altijd hond vriendelijke hotels, want heb wel moeite hem alleen laten of bij ander mensen, want hij mist mij als ik ben even weg voor paar uurtjes. En langere vluchten hij kan ook verdragen blijft gewoon rustig slapen, nooit geplast in de tas. Maar ik kies beter een vlucht met overstappen om mijn en zijn benen uit te streken en want rond wandelen in de vliegveld. Heb bij me schaaltje waar ik water in doe voor mijn hondje en geef paar snoepjes om te belonen voor braaf gedrag
 •  
  juli 21, 2014 17:38
  Anna Craegs
  Ik wou vragen welke tas afmeting best om meet te nemen in het vliegtuig? Want ik ga ook binnenkort vliegen naar Amerika en las dat bij sommige maatschappijen zijn strenge regels betreft tas afmeting.
 •  
  juli 25, 2014 18:36
  Katy Lapa
  Hier is info van KLM maar is altijd handig met vliegmaatschappij eerst contact opnemen voor de zekerheid: Huisdieren in de cabine Een kleine kat of hond kan op de meeste KLM-vluchten in Economy Class meereizen in de cabine, en in Business Class op de meeste KLM-vluchten binnen Europa: In een daartoe geschikte reistas voor dieren(max. afmetingen: lengte 46 cm x breedte 28 cm x hoogte 24 cm), of een kunststof kennel (max. afmetingen: lengte 46 cm x breedte 28 cm x hoogte 20 cm). Uw huisdier moet met gemak kunnen staan en liggen. Het totale gewicht van huisdier + reistas of kennel mag maximaal zes kilo zijn. De kennel moet onder de stoel voor u worden gezet.
 •  
  juni 26, 2015 02:39
  Tony Florid
  Ja ze adviseren van sherpa merk tas op reis mee nemen en je kan best op vlieg maatschappij website lezen iedere hebt eigen regels. En meestal maximum gewicht met tas en dier is 8kg dus moet klein hondje of kat zijn.
 •  
  juli 21, 2015 16:22
  Luna Verdegaal
  Onze hond is te oud om te vliegen. Maar een rit in de auto gaat nog goed.
 •  
  september 16, 2013 12:38
  Antwoorden Jolein van Eeden
  Onze hond gaat altijd mee naar de camping, dit is geweldig!
 •  
  juli 21, 2014 17:34
  Rita Brazin
  Is het nog goed verlopen met je hond naar de camping gaan? Welke camping waren jullie trouwens?
 •  
  juli 25, 2014 18:05
  Katy Lapa
  ik las over camping de Zanding er is toegestaan om hond mee nemen we gaan daar kijken, lijkt me leuk omgeving misschien wel de mooiste plek van de Veluwe. Omringt door bossen en heidevelden en toch vlak bij het gezellige dorpje Otterlo.
 •  
  juli 21, 2015 16:21
  Luna Verdegaal
  Kent iemand nog leuke campings in Noord Frankrijk waar de hond mee naar toe kan? Alvast bedankt!
Best waardering
Laatste commentaar esme van der kleij

hi Esme, Mijn liefste kat is overreden en heeft nu een catheter (tijdelijk hoop ik). Ik zoek iemand die met...

 
Marianne Oosterveer