Forum Forum > Hond > Hondenoppas aan huis tijdens vakantie
Hondenoppas aan huis tijdens vakantie

Komt er een hondenoppas aan huis tijdens uw vakantie? Een hondenoppas of dierenoppas aan huis kan handig zijn voor het verzorgen van de huisdieren tijdens vakanties. Heeft u hier ervaring mee? Deel het met ons! 

Alle berichten in deze categorie Geplaatst door admin Jan van Hees september 12, 01:41, 2013
 
Wilt u reageren op een vraag? Log dan even in.
Reacties (4)
 •  
  maart 28, 2016 21:37
  Antwoorden Alexandra M.
  Ik pas vaker op in huis eigenaar. Zowel dag als met vakantie. Soms neem ik ze mee naar mij bijvoorbeeld als het een dagje in t weekend is of Zoals vandaag ivm pasen. maar meestal verblijf ik in hun woning. Wat fijn is is dat ze meestal in hun vertrouwde ongeving verblijven en hun eigen ritme ook houden daar ik mij daar aan aanpas. Tevens handig als men ook andere dieren heeft zoals katten, knaagdieren, paarden of boerderijdieren daar alles dan netjes verzorgd word. Ook word het huis bewoond waardoor het minder inbraak gevoelig is.
 •  
  maart 18, 2015 14:21
  Antwoorden Ankie Helfferich
  Hallo hondenbaasje. Zoekt u een vertrouwd en veilig hondenoppasadresje die uw wensen respekteert en alles in goed overleg met u doet mailt u me dan gerust. Tot nu toe voelen al de oppashonden zich hier direct op hun plek en gemak en door aandacht en zorg te bieden geeft mij dit voldoening en als de klik er is is het goed hoor, is mijn ervaring. Het is voor kleine oppashonden en voor kleine vergoeding. Graag hoor ik van u, groetjes Ankie uit Friesland
 •  
  februari 18, 2014 14:18
  Antwoorden Jolein van Eeden
  De hondenoppas aan huis is een goed idee! Onze oppas neemt af en toe de hond mee naar zijn eigen huis maar brengt deze s'avonds weer terug. Zo kan Bruno slapen in zijn eigen bedje!
 •  
  januari 08, 2014 12:15
  Antwoorden Rita Brazin
  Ik kan bij mij thuis in Amsterdam Noord of bij u thuis in omgeving Amsterdam komen zorgen voor u huis dier. Neem gerust contact met mij op.
Best waardering
Laatste commentaar esme van der kleij

hi Esme, Mijn liefste kat is overreden en heeft nu een catheter (tijdelijk hoop ik). Ik zoek iemand die met...

 
Marianne Oosterveer